Døgnrapporten i Thisted: onsdag den 15. september

Profilbillede
dato

Thisted er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Aabybro – kokainpåvirket bilist anholdt

Natten til onsdag den 15. september – kort efter midnat – standsede politiet en bilist til kontrol på Thisted Landevej i Aabybro. I forbindelse med kontrollen instruerede betjentene bilisten i at deltage i en narkometertest.

 

Bilisten havde tilsyneladende indtaget kokain forud for kørslen. 

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel, hvorefter en blodprøve blev udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Frederikshavn – narkopåvirket bilist anholdt

Tirsdag den 14. september om formiddagen standsede politiet en bilist til kontrol på Skagensvej i Frederikshavn. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren – en 23-årig mand – i at deltage i en narkometertest. En test, der gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget bevisthedspåvirkende stoffer forud for kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Brønderslev – spiritusbilist anholdt

Spirituskørsel – dét blev en 51-årig bilist sigtet og anholdt for, da han blev standset af politiet til kontrol på Dannebrogsgade i Brønderslev tirsdag den 14. september om eftermiddagen.

Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man bilisten i at deltage i en alkometertest, der gav udslag. Bilisten havde tilsyneladende indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5.

 

Ingstrup – hash konfiskeret fra påvirket bilist

Nordjyllands Politi standsede en bilist til kontrol på Trudslevvej i nærheden af Ingstrup tirsdag den 14. september om eftermiddagen. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren af bilen i at deltage i en narkometertest.

Desværre for bilisten gav testen udslag for, at han tilsyneladende havde indtaget euforiserende stoffer forud for kørslen. Via visitation fandt politiet desuden 2,63 gram hash i bilistens jakkelomme.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel samt besiddelse af ulovlig narkotika, hvorefter man udtog en blodprøve. Det er resultatet af blodprøven, der tæller som bevismateriale i sagen.

 

Saltum – værktøj stjålet ved indbrud i garage

Mellem søndag den 5. september kl. 00:00 og tirsdag den 14. september kl. 13:30 fandt et indbrud sted på Graabakken i Saltum, hvor en ukendt gerningsmand brød ind i en garage. Blandt de stjålne genstande var diverse former for værktøj; herunder en gul Falke boremaskine, en Power Craft pendulsav og en blå Bosch vinkelsliber. Indbrudstyven forlod gerningsstedet ad hoveddøren til garagen.

Har du set mistænkelig færden på Graabakken i Saltum? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Gistrup – Smirnoff Ice, havenisse og hækkelipper stjålet ved indbrud

En ukendt gerningsmand begik indbrud i en garage på Gudumsvej i Gistrup mellem lørdag den 11. september kl. 16:00 og mandag den 13. september kl. 10:15. Blandt de stjålne genstande var et antal drikkevare (Smirnoff Ice), en Trip Trap havenisse og en hækkeklipper af mærket Bosch.

Har du set mistænkelig på Gudumvej i Gistrup? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi