EUC Nordvest søger underviser til Transportcentret

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en dygtig faglært chauffør til en stilling som underviser i Transportcentret på Bjørnevej i Thisted og Mosegårdsvej i Nykøbing.

Så hvis du er en passioneret faglært chauffør, der brænder for dit fag og har lyst til at formidle din viden, faglighed og glæde ved faget videre til vores kursister og elever – så er det måske dig, vi leder efter.

Vi tilbyder
Som underviser i Transportcentret får du en alsidig hverdag fyldt med spændende udfordringer. Du bliver en del af et team af dygtige kollegaer og kommer til at arbejde i et spændende undervisningsmiljø, der præges høj faglighed. Du er med din egen indstilling med til at forme og påvirke dit job, og mulighederne for såvel personlig som faglig udvikling er gode.

Vi søger
En positiv, initiativrig og engageret kollega, der både kan bidrage med nye ideer og være med til at føre dem ud i livet. En kollega, der motiveres af nye udfordringer og positivt samarbejde med kollegerne i teamet.

Derudover er det meget vigtigt, at du kan lide at ”være på”, og at du vil kunne trives i rollen som underviser. Du skal også have lyst til at videreuddanne dig efter ansættelsen. Præcist hvad, der vil være aktuelt for dig, afhænger af din nuværende uddannelse og erfaring.

Vi forventer
Du har en erhvervsuddannelse som faglært chauffør og har mindst 5 års erhvervserfaring fra branchen. Hvis du evt. også har arbejdet i f.eks. bygge-anlægsbranchen eller har en gymnasial uddannelse med dig, vil det være en stor fordel, men ikke et krav.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse pr. 1/2 2024 eller snarest muligt efter aftale.

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og Kompetencestyrelsen under Finansministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist: 15. december 2023. Der afholdes løbende samtaler i ansøgningsperioden.

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2328. Send ansøgning her.

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Mona Søe på telefon 6126 1225.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Thisted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

EUC Nordvest Bjørnevej, Bjørnevej, 7700 Thisted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5953469

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet