Køkkenbutik i Thisted jagter medarbejdere ovenpå coronaboost

Kilde: Epicent.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Coronapandemien har indtil nu begunstiget køkkenbranchen, og det har givet væksten et boost hos køkkenproducenten HTH. Det får nu HTH i Thisted til at sætte jagten ind på medarbejdere til butikken.

En kombination af regeringens hjælpepakker, mere hjemmearbejde og begrænsede muligheder for rejser og andre aktiviteter har øget danskernes iver efter at give hjemmet – og ikke mindst køkkenet – et løft. Det har sat skub i køkkenbranchen i så høj grad, at HTH i Thisted nu leder med lys og lygte efter kvalificerede medarbejdere til butikken.

"Mange danskere prioriterer at udnytte tiden under coronapandemien til at renovere hjemmet. Af den grund har vi brug for flere dygtige folk, der kan hjælpe de rekord mange danskere, der er på vej til at udleve deres helt store køkkendrømme," siger Peter Johnson Høgh, der er butiksansvarlig hos HTH i Thisted

Kamp om de dygtigste medarbejdere
I 2020 blev der ansat over 150 nye medarbejdere i HTH-butikkerne for at følge med den øgede efterspørgsel, og nu indleder køkkenbrandet 2021 med at efterlyse mere end 50 nye medarbejdere alene i Danmark. Det er en udfordring medgiver ledelsen, men den gode stime kan og skal fortsætte:

"Vi har behov for at tiltrække de mest talentfulde medarbejdere, og det er en udfordrende opgave, som vi skal kæmpe for at løse. Men vi har branchens nok allerbedste uddannelsesforløb både for trainees og køkkeneksperter, så vi tror på egne evner og at vi står en tand bedre end konkurrenterne", siger Jesper Gylling Olsen og uddyber:

"Som en af de største aktører kan vi tilbyde vores nye medarbejdere en helt anden individuel udvikling i HTH-regi. Ofte ser vi, at vores køkkeneksperter starter i Danmark og dernæst fortsætter karrieren på et af vores eksportmarkeder."

Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler