Makkerpar søges til vores CTS-afdeling i Thisted

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Lyder I som et gammelt ægtepar, når I diskuterer? Ved du også præcis hvad din makker tænker, før han har sagt et ord? Synes jeres omgivelser at det er liiiiidt mærkeligt, at I kender jeres makker bedre end jeres ægtefæller? Fortvivl ej - i Mariendal hylder vi det gode makkerskab - og vi søger nu endnu et par!

Lyder I som et gammelt ægtepar, når I diskuterer? Ved du også præcis hvad din makker tænker, før han har sagt et ord? Synes jeres omgivelser at det er liiiiidt mærkeligt, at I kender jeres makker bedre end jeres ægtefæller? Fortvivl ej - i Mariendal hylder vi det gode makkerskab - og vi søger nu endnu et par!

Jobbet;

I dagligdagen får I tæt kontakt til vores kunder. Jeres arbejde vil blandt andet bestå i at trække kabler, etablering af føringsvej samt montage arbejde hos fortrinsvis offentlige såvel som erhvervskunder. 

I vil opleve en stor alsidighed og frihed i jeres arbejde. Derfor er det også vigtigt at I trives med at køre selvstændigt. Udover jeres fast makker har I altid adgang til kompetent sparring med resten af teamet. I har base i Thisted, hvorfra I vil køre ud til projekter beliggende i blandt andet i Thisted, Holstebro, Struer og Skive. 

Jer som makkerpar;

I er begge to erfarne elektrikere/montører, samt at I har en grundlæggende forståelse af elektricitet, elektriske kredsløb, komponenter og installationer. Erfaring fra CTS-verdenen er naturligvis et stort plus - det kan være alt inden for små og store projekter samt servicearbejde. Resten klæder vi jer på med. I evner at analysere problemer, identificere årsagerne og finde løsninger. I trives med en dagligdag, hvor der er tempo på og hvor I samtidigt er gode til at bevare overblikket og få opgaverne løst. I vil have to meget erfarne teknikere at sparre med i hverdagen.

Som medarbejdere er I kvalitetsbevidste, sikkerhedsbevidste, selvstændige og ansvarsbevidste. I ved, hvad det betyder at sætte kunden i centrum. I er servicemindede og evner at overlevere den færdige løsning til kunden i et letforståeligt sprog.

Dig som mangler en makker;

Hvis du kan se dig selv i ovenstående beskrivelse, så søg stillingen alligevel - vi har plads til gode folk på holdet!

Vi tilbyder jer;

  • At køre med fast makker
  • Ansættelse i en virksomhed i vækst 
  • Daglige udfordringer med spændende arbejdsopgaver, frihed og råderum
  • Mulighed for at blive en del af branchens dygtigste team
  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
  • Aktiv persondaleforening, medarbejderkøbsordning m.m.

Ansøgning

Send os din ansøgning allerede i dag via linket. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Leder af Automation Benjamin Hjeresen Christiansen på tlf. 25427709 eller på mail bhc@mariendal.dk. Vi behandler ansøgninger løbende og glæder os til at modtage din ansøgning.

Om Mariendal

Mariendal er en moderne og landsdækkende installations- og entreprenørvirksomhed med hovedsæde i Aalborg. Mariendal har 250 medarbejdere, som primært beskæftiger sig med projektering, installation og servicering af El - Sikring, Energi, Automation, CTS og IT. Mariendal har fokus på kontinuerlig udvikling af både forretningsområder og medarbejdere. Vi vægter engagement, ordentlighed samt tværfagligt samarbejde, som en naturlig del af hverdagen - og vi gør os umage.

Sådan ansøger du

Du søger ved at klikke på knappen "søg job"

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Thisted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Mariendal, Gasværksvej 44, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5954596

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet