ENERGRID søger en erfaren projektleder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

ENERGRID er i rivende udvikling. Vores kompetencer er efterspurgte i branchen, hvor vi har et solidt, stærkt brand. Vores team mangler derfor endnu en erfaren projektleder.

Om virksomheden
ENERGRID blev etableret i 2018/2019 som en selvstændig forretningsenhed i Thy-Mors Energi koncernen med det hovedformål at samle de tre aktiviteter; engineering, turn-key og maintenance indenfor nettilslutning af vedvarende energianlæg under ét selvstændigt brand. ENERGRID viderefører et allerede eksisterende nationalt kundegrundlag – nu blot under eget navn.

ENERGRID har en ambition om at fastholde og udvikle sin position i branchen for nettilslutninger. Det er en nicheforretning, som kræver en stor mængde specialviden og -kompetencer. Udviklingen inden for nettilslutninger er tiltaget inden for de seneste år grundet den generelle elektrificering og ikke mindst tilslutningen af større og flere VE-produktionsanlæg.

ENERGRID udfører el-entrepriser i spektret 0,1 til 150 kV og oftest er opgaverne forbundet med nettilslutninger af større VE-anlæg. ENERGRID har gennem mange år været en ledende aktør på nettilslutninger af landbaserede vindmøller i Danmark og i de seneste år også solcelleparker.

Om jobbet
Du kommer til at indgå i et, i forvejen, stærkt team med henholdsvis 4 projektledere, en projektassistent, to el-ingeniører, en teknisk konsulent samt to tekniske projektsælgere.

Dine arbejdsopgaver kredser om den daglige styring af dine projekter, herunder:

  • Koordinering og sparring med kunder, kollegaer, leverandører og øvrige samarbejdspartnere
  • Projektering, herunder at sørge for planlægning og rettidig gennemførsel af turn-key-projekter
  • Indkøb samt forhandling til egne projekter
  • Salg og mersalg i egne projekter
  • Økonomisk opfølgning, budgetansvar og fakturering
  • Ansvarlig for QHSE på egne projekter
  • Ressourceplanlægning i samarbejde med øvrige projektledere
  • Teknisk problemløsning og sparring, herunder engineering i samarbejde med ingeniører
  • Bidrage til udvikling af såvel projektledelsesværktøjer som projektressourcer

Du kan desuden forvente at skulle gennemføre mindre ad-hoc-projekter efter behov.

Dine færdigheder og kompetencer
Vi forventer, at du har solid erfaring som projektleder og er det indenfor branchen, er det en stor fordel. Vi ser desuden gerne, at du har teknisk erfaring – gerne fra forsyningsbranchen. Hvis du har praktisk erfaring med højspændingsarbejde fra 33kV og op, er det ligeledes en væsentlig fordel.

Du går systematisk til dine opgaver og din sans for detaljen samt din evne til at skabe et overblik er vigtig for samspillet med dine kolleger og teamets performance.

Du har gode kommunikative evner og kan kommunikere tydeligt, motiverende og i en god tone med dine kolleger på alle niveauer – både skriftligt og mundtligt. Ligeledes forventes det, at du kan kommunikere i en god tone med eksterne samarbejdspartnere på et relativt højt teknisk- og kommercielt niveau, som minimum på både dansk og engelsk.

Du kan bevare overblikket, mens du har ansvaret for flere projekter og du sikrer systematisk og kontinuerlig opdatering af projektdokumenter.

Du skal have en solid procesforståelse og være resultatorienteret såvel som ansvarsbevidst.

Du skal have flair og lyst til at arbejde med IT. Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med Office programmerne, Microsoft-Teams samt erfaring med økonomistyringsprogrammer.

Teamet
Du bliver en del af et velfungerende team med en høj grad af faglig stolthed og en lyst og evne til at trække i samme retning. Teamet har en uformel tone i dagligdagen, hvor alle kender deres rolle og ansvar. Hele teamet står klar til at modtage en ny projektleder, som er motiveret for at give såvel som at modtage en værdifuld og faglig sparring.

Mulighed for ansøgning som team
Da ENERGRID altid er på udkig efter nye talenter, er det muligt, at du/I kan ansøge som et team.

Vi kender til vigtigheden af et velfungerende arbejdsmiljø og vi ved, at kemien mellem mennesker er essentiel. Derfor er det muligt at sende en samlet team-ansøgning. Vi vil ved en eventuel samtale have fokus på teamets samlede kompetencer – dog vil der naturligvis finde en individuel vurdering sted, i forhold til om vi tror på, at samarbejdet kan blive værdiskabende.

Så har du én eller flere kollegaer, der kan give værdi for ENERGRID så lad os endelig høre om det.

Om stillingen
Stillingen er en fuldtidsstilling med mødested på vores kontor på Løvevej 5 i Thisted.

Sådan søger du stillingen
Vi modtager udelukkende ansøgninger til stillingen via stillingsopslaget på vores hjemmeside: https://www.energrid.dk/ledige-stillinger/
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Entreprisechef, Bjarne Bøge Søndergaard, på mail: bbs@energrid.dk eller telefonnr.: 21420288.

Ansøgningsfristen er den 27. Maj 2024 kl. 08.00 men send os gerne din ansøgning tidligere.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Thisted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Thy-Mors Energi, Løvevej, 7700 Thisted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6034223

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet