EUC Nordvest søger uddannelseschef

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

EUC Nordvest søger uddannelseschef til 'Byggeri' og 'Strøm og IT'

EUC Nordvest søger en dygtig og ambitiøs uddannelseschef til de to afdelinger, der huser uddannelserne til murer, tømrer, elektriker samt data og kommunikation.

De to afdelinger beskæftiger 17 medarbejdere og har en samlet aktivitet på 110 årselever fordelt på erhvervsuddannelserne, brobygnings- og introducerende forløb samt efteruddannelse og opkvalificering af faglærte. Vi søger en synlig og tydelig leder, som har en grundlæggende viden om erhvervsuddannelserne og vekseluddannelsesprincippet, og som er lokalt forankret i det nordvestjyske område.

Om stillingen
Stillingen som uddannelseschef for Byggeri omfatter pædagogisk- og personaleledelse, budgetansvar samt ansvaret for eksekvering af institutionens strategier på området.

Vi forventer, at du har:

  • Ledelseserfaring fra uddannelsessektoren. Alternativt har du undervisningserfaring med gennemført pædagogisk diplomuddannelse og er villig til at gennemføre supplerende lederuddannelse efter tiltrædelse.
  • Grundlæggende forståelse for og indsigt i ungdomsuddannelsessystemet generelt. Dette er en central kompetence, som vi lægger stor vægt på ved ansættelse af vores nye uddannelseschef.
  • Solidt kendskab til byggebranchen, med særligt fokus på den lokale byggebranche.
  • Evnen til at motivere dine medarbejdere
  • Viljen til at forfølge institutionens øverste mål om, at alle – uanset udgangspunkt – skal opleve succes med deres uddannelse og tid hos os.

Om os
EUC Nordvest tilbyder en bred vifte af uddannelsesmuligheder inden for tekniske og merkantile erhvervsuddannelser (EUD/EUX), tekniske og merkantile gymnasiale uddannelser (HTX/HHX), maritime uddannelser, arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) samt øvrige efter- og videreuddannelser (VEU). De forskellige uddannelser har tilsammen ca. 1.400 årselever, mens kursuscentret servicerer ca. 7.500 kursister på årsbasis. EUC Nordvest har afdelinger i Thisted, Nykøbing Mors, Fjerritslev og Thyborøn og beskæftiger ca. 250 medarbejdere.

EUC Nordvest er UNESCO Verdensmålsskole, og vi har således skarpt fokus på bæredygtig udvikling bl.a. via skolens Verdensmålsråd.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse pr 1. juni 2024 eller efter aftale.

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Finansministeriet. Stillingen er uden højeste arbejdstid. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist 10. maj 2024. Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Send ansøgning her.

Yderligere information
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte direktør Hans Chr. Jeppesen på hj@eucnordvest.dk. Angiv venligst uddannelseschef i emnefeltet.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Thisted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

EUC Nordvest, Bjørnevej, 7700 Thisted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6034236

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet