EUC Nordvest søger underviser til transportcentret

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en dygtig passioneret faglært chauffør og/eller lager/logistikuddannet til en stilling som underviser. Så hvis du har lyst til at formidle din viden, faglighed og glæde ved faget videre til vores elever og kursister i alle aldre, både unge og voksne – så er det måske dig, vi leder efter.

Vi tilbyder
Som underviser i Transportcentret får du en alsidig hverdag fyldt med spændende udfordringer. Du bliver en del af et team af dygtige kollegaer og kommer til at arbejde i et spændende undervisningsmiljø, der præges af høj faglighed. Du er med din egen indstilling og energi med til at forme og påvirke dit job, og mulighederne for såvel personlig som faglig udvikling er gode.
Undervisningen afvikles i Transportcentret Thisted eller på afdelingen i Nykøbing.

Vi søger
En positiv, initiativrig og engageret kollega, der brænder for dit fag, som samtidig kan bidrage med nye ideer og være med til at føre dem ud i livet. En kollega, der motiveres af nye udfordringer og positivt samarbejde med kollegerne i teamet.

Derudover er det meget vigtigt, at du kan lide at ”være på”, og at du vil kunne trives i rollen som underviser. Du skal også have lyst til at videreuddanne dig efter ansættelsen. Præcist hvad, der vil være aktuelt for dig, afhænger af din nuværende uddannelse og erfaring.

Vi forventer/ser gerne at du

  • Ud over en relevant kompetencegivende erhvervsuddannelse har erhvervsmæssig
    erfaring som chauffør, lagerekspedient/disponent, kørelærer eller andet.
  • Har undervisningserfaring og gerne kendskab til erhvervsuddannelserne inden for transportcentrets områder, alternativt flair for at undervise og kompetenceudvikle mennesker omkring dig
  • Har erfaring med at planlægge din tid og har ordenssans
  • Er en dygtig kommunikator og velformuleret i skrift og tale

Om os
EUC Nordvest tilbyder en bred vifte af uddannelsesmuligheder inden for tekniske og merkantile erhvervsuddannelser (EUD/EUX), tekniske og merkantile gymnasiale uddannelser (HTX/HHX), maritime uddannelser, arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) samt øvrige efter- og videreuddannelser (VEU). De forskellige uddannelser har tilsammen ca. 1.400 årselever, mens kursuscentret servicerer ca. 7.500 kursister på årsbasis. EUC Nordvest har afdelinger i Thisted, Nykøbing Mors, Fjerritslev og Thyborøn og beskæftiger ca. 250 medarbejdere.

I transportafdelingen bliver du en del af et team på i alt 11 dygtige og engagerede medarbejdere. 

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse pr. 1/8 2024 eller snarest muligt efter aftale. Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og Kompetencestyrelsen under Finansministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist: 17. maj 2024.
Der kan blive tale om afholdelse af løbende samtaler i ansøgningsperioden, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Send ansøgning her.

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Mona Søe på telefon 6126 1225.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Thisted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

EUC Nordvest, Bjørnevej, 7700 Thisted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6034718

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet