Thisted-drengene kæmpede sig tilbage men tabte til sidst

Profilbillede
dato

U13 DRENGE: I lørdagens fodboldkamp mellem FC Salling og Thisted FC endte det med at blive en målrig affære, hvor hjemmeholdet trak det længste strå og vandt med 5-3.

Hjemmeholdet kom godt fra start og scorede tre hurtige mål i henholdsvis det 8., 14. og 16. minut. Det så ud til at være en komfortabel føring for FC Salling, men Thisted FC gav ikke op.

I det 30. minut reducerede udeholdet til 3-1 på et selvmål fra FC Salling. Efter 33 minutter scorede Harry Holmes for Thisted FC og bragte spændingen tilbage i kampen. I det 37. minut udlignede Sebastian Øvreås Poulsen for udeholdet, og pludselig var stillingen 3-3.

Kampen med højt tempo og intensitet. I det 59. minut scorede hjemmeholdet og bragte sig foran med 4-3. Et minut senere øgede de deres føring til 5-3, hvilket også blev kampens resultat.

Efter kampen udtalte cheftræner for Thisted FC, Torben Øvreås Poulsen, at det var et ærgerligt nederlag, hvor holdet kom dårligt fra start. Han fremhævede også FC Sallings angriber, der scorede tre mål og lagde op til to.

“Et ærgerligt nederlag på 3-5, hvor vi kom for dårligt fra start men kom flot igen. FC Salling stillede med en stor og stærk og han var en enmandshær, da han scorede 3 mål og lagde op til 2.”

Torben Øvreås Poulsen mente også, at holdet spillede bedre og bedre i løbet af kampen og var tilfreds med deres teamarbejde. Han ærgrede sig over, at de ikke formåede at score på det flotte direkte frispark, der ramte stolpen.

“Vi har et flot direkte frispark på stolpen, som kunne have ført til 3-4 føring. Men desværre stolpe ud. Jeg vil dog gerne fremhæve hele holdet for deres flotte comeback i kampen. Vi spillede godt og fik reduceret til 3-3, men desværre kunne vi ikke holde stand i de sidste minutter. Vi skal arbejde på vores afslutninger og være mere skarpe i vores forsvarsspil inden næste kamp.”

Næste kamp for Thisted FC er lørdag 11. november, hvor de skal møde Aalborg KFUM på Nordjyske Bank Arena (KFUM). Der er kampstart kl. 11:00.

Kampens resultat: 5-3 til FC Salling
Række: U13 Drenge Liga 2

Kilde: Cheftræner Torben Øvreås Poulsen, Thisted FC - U13 Drenge Liga 2