Fem sejre på fem kampe for Thisted FC-drengene: “Starten på kampen var helt fantastisk”

Efter kampen var der fortjent pizza til drengene (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Thisted FCs U13-drenge lagde en målrettet indsats for dagen ved lørdagens opgør mod Frederikshavn fI, da mandskabet besøgte M.A.R.S ARENA (Frederikshavn).

Det lykkes for cheftræner Torben Øvreås Poulsen og co. at hente sejren med hjem til Thisted FC. Torben knytter følgende ord til 2-3-resultatet:

“En rodet kamp, hvor vi i det første kvarter totalt dominerede og scorede tre flotte mål og førte 3-0. Derefter formåede vi ikke at fastholde spillet og forfaldt til individuelle aktioner og blev for upræcise i vort spil. På trods af at kampen blev rodet, så kæmpede vi godt og ydede en flot fight.”

“Efter kampen var der fortjente pizzaer til puljevinderne. Holdet kan både være stolt af og tilfreds med 15 point efter 5 kampe. Nu ombrydes der til nye puljer, og det bliver spændende at se, hvem vi skal møde der.”

Øvreås Poulsen havde mange rosende ord til holdet, og særligt Harry Holmes høstede roser for sin scoring, der satte gang i kampen.

“Starten på kampen var helt fantastisk. Vi udspillede modstanderholdet flere gange og 3-0 føringen kunne have været større. Harry Holmes lavede kampens finesse. 1-0 målet hamrede han ind på langskud og via overlæggeren. Kanonmål!”

Kampens resultat: 2-3 til Thisted FC 

Række: U13 Drenge Liga 2

Mål
4'0-1Harry Holmes
7'0-2Sebastian Øvreås Poulsen
16'0-3Wojciech Musiala
30'1-3
34'2-3

Billeder fra kampen

Kilde: Cheftræner Torben Øvreås Poulsen, Thisted FC - U13 Drenge Liga 2