Thisted-drengene hiver en stensikker sejr i land: “En solid holdindsats”

Foto: Privat. Thisted FC - U13 Drenge Liga 2
Profilbillede
dato

Onsdag kl. 18:30 var scenen sat på Lerpytter Anlæg, da Thisted FC's U13-drenge sendte Aabybro IF hjem med et 4-1-nederlag.

Derfor var det også en glad og tilfreds Thisted FC-cheftræner, Torben Øvreås Poulsen, der udtalte sig til VORES Thisted efter kampen.

“En solid holdindsats, hvor vi hurtigt fik godt fat i spillet og efter vi fik scoret det første mål, kontrollerede vi resten af kampen,” fortæller Torben og uddyber, hvad der lykkes godt for drengene:

“Vi fik fra start lagt et godt pres på modstanderne og fik skabt stort rum til at spille op. God brug af vore kanter gav stort rum til at spille på og med godt genpres det meste af kampen, sad vi godt på spillet.”

Selvom flere på holdet imponerede i kampens løb, er der alligevel nogle af spillere, der præsterede ekstra iøjnefaldende, ifølge Torben:

“Wojciech Musiala og Sebastian Øvreås Poulsen begge, med hver sine 2 mål, deltog godt og konstruktivt i opspillet og afslutningerne gennem kampen. Også Rasmus Eriksen, Frederik Hviid og Hjalthe Andersen gjorde det ekstra godt i opspillet og genpresset.”

På lørdag den 2. september skal Thisted FC møde Frederikshavn fI. Kampen fløjtes i gang klokken 12:00 på M.A.R.S ARENA (Frederikshavn).

Kampens resultat: 4-1 til Thisted FC
Række: U13 Drenge Liga 2

Billeder fra kampen

Kilde: Cheftræner Torben Øvreås Poulsen, Thisted FC - U13 Drenge Liga 2