Thisted-drengene trak det længste strå efter målrig kamp

Profilbillede
dato

Thisted FC leverede en imponerende præstation, da de tog imod Team Østvendsyssel på Lerpytter Anlæg. Hjemmeholdet viste sig at være i kontrol fra start til slut og sikrede sig en komfortabel sejr på 6-3.

Det var Team Østvendsyssel, der kom bedst fra start, og allerede i det fjerde minut åbnede William Møller scoringen for hjemmeholdet. Men så tog Thisted-drengene fat.

Efter 16 minutter gjorde Harry Holmes det til 1-1, og i de næste to minutter gjorde Hjalte Sylvester Andersen og Frederik Hviid det til 1-3. Thisted FC fortsatte med at dominere, og i det 23. minut scorede Harry Holmes sit andet mål i kampen og bragte hjemmeholdet foran 1-4.

Team Østvendsyssel fik dog scoret igen, da Lucas Warn gjorde det til 2-4 efter 43 minutter. Men Thisted FC lod sig ikke slå ud og fortsatte med at dominere i anden halvleg.

I det 50. minut scorede Wojciech Musiala til 2-5, og blot fem minutter senere reducerede Johan Sletten 3-5. I det 60. minut scorede Sebastian Øvreås Poulsen kampens sidste mål, og gjorde det til 3-6.

Cheftræner for Thisted FC, Torben Øvreås Poulsen, var meget tilfreds med holdets præstation. Han fremhævede holdindsatsen og samarbejdet mellem kæderne, som fungerede godt, da alle spillere bidrog positivt til kampen. Poulsen ser nu frem til næste weekends kamp mod AaB.

Poulsen mente, at holdet lykkedes med deres presspil, som fungerede godt fra starten og førte til fire flotte mål, der i princippet punkterede kampen inden pausen. Dog fik Team Østvendsyssel vinden i ryggen i anden halvleg og pressede Thisted FC længere tilbage på banen.

På trods af et par unødvendige mål til udeholdet formåede Thisted FC at holde fast i kampen og sikre en sikker sejr.

Alt i alt var det en imponerende præstation af Thisted FC, der kontrollerede kampen fra start til slut og sikrede sig en vigtig sejr.

Næste kamp for Thisted FC er søndag 8. oktober, hvor de skal møde AaB på Lerpytter Anlæg. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 6-3 til Thisted FC
Række: U13 Drenge Liga 2