Thisted U13 måtte erkende nederlag mod AaB på trods af brav indsats: "Det var et lærerigt nederlag"

Profilbillede
dato

Thisted FC led et nederlag på 2-4 mod AaB i en spændende fodboldkamp på Lerpytter Anlæg.

Udeholdet tog en tidlig føring i det 10. minut, da Elvis Pedro Andersen fandt nettet. Dog svarede Thisted FC hurtigt tilbage med et mål fra Hjalthe Sylvester Andersen i det 25. minut, hvilket udlignede til 1-1. Bare to minutter senere scorede Sebastian Øvreås Poulsen endnu et mål for hjemmeholdet og gav dem en føring på 2-1.

AaB gav ikke op og formåede at udligne i det 33. minut med endnu et mål fra Elvis Pedro Andersen. Udeholdet tog derefter føringen i det 40. minut med et mål fra Mikkel Egebæk Mortensen, hvilket gjorde det til 2-3. I det 48. minut slog Mortensen igen til og sikrede AaB en 2-4 sejr.

Thisted FC's cheftræner, Torben Øvreås Poulsen, roste sit holds præstation mod en stærk AaB-side.

“En flot og stærk præstation mod et meget stærkt AaB hold, hvor vi i løbet af 1. halvlegs afslutning fik dem rystet via stærkt presspil og en meget disciplineret indsats,” lød det fra Poulsen.

Poulsen roste også holdets presspil og effektive kontrastød. Han nævnte en missede mulighed i det 20. minut, hvor Hjalthe Sylvester Andersen's indlæg kun lige missede forbindelsen med Harry Holmes. Dog formåede Thisted FC at udligne gennem et veludført spil i det 25. minut, hvor Sebastian Øvreås Poulsen assisterede Frederik Hviid, der satte Andersen op til målet.

AaB's stærke præstation i anden halvleg, hvor de dominerede boldbesiddelsen og skabte problemer for Thisted FC. Dette resulterede i to afgørende mål for AaB, der førte til deres sejr. På trods af det skuffende nederlag forblev Poulsen tilfreds med sit holds samlede præstation:

“Vi møder et meget stærkt AaB hold i dag og kan være godt tilfreds med måden, vi gennemførte kampen på. Det er altid træls at tabe, men vi kan tage meget positivt med fra denne kamp ind på træningsbanen og i de kommende kampe. Et lærerigt nederlag.”

Næste kamp for Thisted FC er lørdag 14. oktober, hvor de skal møde Gug B på Skjøtt Arena (Gug B). Der er kampstart kl. 12:00.

Kampens resultat: 2-4 til AaB
Række: U13 Drenge Liga 2