Thisteds U13-drenge drager hjem fra Brønderslev med 3 point efter jævnbyrdigt opgør

Profilbillede
dato

Brønderslev IF og Thisted FC stod over for hinanden i en spændende fodboldkamp på Arena Kop & Kande i Brønderslev. Det var en kamp, der bød på masser af intensitet og fight fra begge hold. Efter 90 minutters spil endte kampen med en sejr til udeholdet, Thisted FC, med et slutresultat på 1-3.

Cheftræner for Thisted FC, Torben Øvreås Poulsen, var tilfreds med kampen og beskrev den som en kamp mellem to lige hold.

“Det var en god kamp med to jævnbyrdige hold, hvor der blev fightet godt på begge sider," fortæller træneren.

Han fremhævede også en af hans spillere, Malthe Olesen, der spillede en stabil og sikker kamp i forsvaret. Cheftræneren roste også holdets generelle præstation og holdindsats, der banede vejen for en solid sejr.

Torben Øvreås Poulsen var også tilfreds med holdets evne til at lægge pres på modstanderens midtbane og holde en høj forsvarslinje.

“Vi lykkedes godt med at få lagt pres på midtbanen og stå højt med vort forsvar. Efter erobringer fik vi bragt bolden på kanten eller i fødderne på vores angriber, og fik sat gode kontrastød ind," forklarer han.

Dog var der også områder, som cheftræneren mente, der skulle forbedres inden næste kamp. Efter at have haft en flot føring på 2-0 ved pausen, begyndte holdet i starten af anden halvleg at trække sig for langt tilbage og overlade initiativet til modstanderne.

Alt i alt var det en spændende kamp mellem Brønderslev IF og Thisted FC, hvor Thisted FC trak det længste strå og sikrede sig en velfortjent sejr.

Næste kamp for Thisted FC er onsdag 30. august, hvor de skal møde Aabybro IF på Lerpytter Anlæg. Der er kampstart kl. 18:30.

Kampens resultat: 1-3 til Thisted FC
Række: U13 Drenge Liga 2

Kilde: Cheftræner Torben Øvreås Poulsen, Thisted FC - U13 Drenge Liga 2